Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je ga cuveni Messi L. opet popusio, haha!
Gago je bio naj bolji igrac Argentine dok se nije povrijedio , sprijecio je 20 kontri i svaki napad je pocinjo od njega , ma sta ti znas sigurno nisi ni gledo utakmicu.
Na.b.i.j.e.m tebe i mamu ti za ovu usporedbu na zlajoglua gulagumdžiju, vruće, evo ga se taman ispružio u gaćama.
Sta je ba sa Lessijem?? ODROOOONNN je bez Xavi-a i Inieste!
Realno, dobra utakmica, argentina se konacno probudila malkice, ali urugvaj je na njihovu zalost takodjerdobro igrao :D Helem, Batista konacno pocinje shvatati da ne smije bazirati igru na Messiju, on je samo egzekutor necijeg stila ( Xavi npr), vodja i organizator nikako ;)