Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tanko je ovo moj Bašiću
Sve ti mogu oprostit al Gasala nikako , vodi ga kuci ako imalo volis ZELJU !
bolje gasal nego turanjanin, jednostavno igracki kadar nam nije dovoljno sirok i trener je prinudjen da bar kao zamjene uvodi igrace koji realno nisu za Zelje
Zaboravljate kako je Gasal igrao i u kakvoj je formi bio prije nego sto se povrijedio. Treba momku utakmica u nogama, nakon pauze od godinu dana bez terena.
Tanko da tanje nemože biti
Što ovaj može šupljirati... Neču reći da je kriv zbog loših Željinih igrara, loša ekipa, nema igrača, ali hvaliti se nakon pobjede nad ekipom koja je posljednja - na niske smo grane spali.
Zeljina uprava prica o izgradnji juga a nisu u stanju zamjent sijalice na sjeveru..Kakvi idioti vode klub to nije normalno
Hordi vise bude u banja luci....Smjesna jedna grupa su manijaci
Manijaci su institucija za maratonce sa Koseva
Jesi li i ti go-pro junak?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I da nisam gledao tekmu jos bi mu i povjerovao. Zeljo nikad gori
Mekic je samo produzio agoniju.
au strucnjaku, zasto ne kazes da je go iz poluprilike??
kaze build up, hahahahahaha joj strucnjaka...
nemoj vise hegele
Bravo Gvardiola !!!