Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti se genocidna turkovlašino ne možeš porediti sa Katalunjom, Katalunja je više hiljada stara civilizacija a ti si genocidna turkovlašina iz genocidne terorističke tvorevine nastale prije 20 godina na pljački silovanju i genocidu. Sa Katalunjom, zemljom već 120 godina na udaru fašista, može se porediti jedino Republika Bosna i Hercegovina. Biće da smo upravo zato iznimni prijatelji s njima, a Sarajevo pobratimski grad sa Barselonom. Kontaš teroristo?
torpedo ce na dres staviti bika po uzoru na porijeklo - koridu cevljanovice
bolji su stari
Sta ima galatasaray.. al hajd, ljepsi su od ovih danasnjih ko kanarinci trce okolo..
CATALUNYA ÉS MÉS QUE UN CLUB RCD Espanyol
@@ juju:Srbi su z.ajeb.ali i Chuck Norrisa, oni su stariji i od samih sebe.
Isto kao Borac
znas koliki ce vam onda dresovi trebat jaranu...ko šator familije mi....hahahahahaha...dje ce glava Fikreta Abdica stat na dres....
Nema to veze, sada se nalaze i dio su drzave koja se zove Spanija a oni se nesto foliraju i zagovaraju autonomije i sranj.a. A onda kukate na bosanske pravoslavce kad traze nezavisnost...
Grad Barselona je osnovan 3 stoljeca prije Krista, kad se poluotok jos zvao Iberia, a imena Spanija na mapi nije bilo...hoces da kazes da su pravoslavci u bosni najstariji narod, stariji i od same Bosne il sta?
Nova serija pidzama :D
Promovisite boje svoje drzave Spanije, ostavite se secesizma i radikalne politike. Isti su ovi katalonci kao ovdje pravoslavni bosanci...
uskoro ce postojati samo Automna Republika Sandzak, pa nek se ovi iz Rs-a usude otcepiti, ima da ih napadnemo sa dva fronta !
Separatisti.
Ovako ce i moj Željo imati sponzora na prsima cuveni PAMPERS.
Imamo i mi krajisnik iz velike kladuse koji ce od naredne sezone nositi garnituru dresova sa portretom fikreta abdica babe na prednjoj strani dresa.
JA SAMO ZNAM DA SMO MI SAD TU I NECEMO OTIC NIKAD! AL JEL TI JASNI NIKAD? VI SE SAMO S TIM MOZETE SLOZITI. ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA!