Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to jos jedna od zelja novinara !! :)
Džeko u Dortmund Begovic u Barcu a Ćiro u FK Sarajevo.
samo se nadam da nećete nasamariti narod kao što ste lažima o džeki
hahaahha pa bruka od kvazi novinara nakon pjanića ibiševića evo i begović u barci hahaaha
Asmiru sve najbolje i zbog njega bi naravno dobro bilo da predje u sto bolji i bogatiji klub. Ali za razliku od igraca, za nas i reprezentaciju je bolje da ostane tu gdje jeste za sada. Golmanu je najvaznije da brani, a u Stokeu ce uvijek biti u formi jer Stokeu svi opucaju barem po 10X na gol, A u Manchestera, Barcelone i slicnih ekipa, pola utakmica golman ostane bez ocjene.
Mnogi veliki golmani branili su u malim klubovima (Canizares - Valencija, Peruzzi - Lazio, But - Leverkusen, Kameni - Espanyol, Friedel - Fulham......)
A anonimus to sto si nabrojao su sve veliki klubovi , svi sa par nacionalnih titula
Po ovim novinarima svi ga žele kupiti, i meni bi bilo drago da ode u veći klub, al' činjenica je da će ostati u stoke city-u
Bolje bi mu bilo u Arsenalu, ko zna kad bi stao na gol u Barceloni..
Recimo, odmah. Traže zamjenu za Valdeza.
E jesi mu dobrinja odgovorio svaka ti dala