Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ farcelona samo je dovoljno da vidis da je ibro dao gol protiv reala u odlucujucoj tekmi..i to je ta prednost recimo koja je barci donjela titulu taj gol je vrijedan puno vise nego sto je ibrahimovic placen..za mene :)
hahhahaha cuj 44 mil. dolara... pa dzeko skuplji od njega.. nemogu da vjerujem... a Cesc bolji igrac 20 puta..
arsenal je vec odbio tu ponudu...kasnite malo.... http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-turn-down-barca-offer-for-fabregas
io no idem u la barca. io idem u zeljo!
hahah pa ibrahimovic i cigrinski su 110 miliona placeni pa kakve koristi od njih? cijelu sezonu na klupi sjedili...
Nisu poceli prelazni rokovi, nemojte lupati, pocinju tek 15-og juna
Mamu li vam bezobraznu, za Dzeku se trazi preko 40 miliona eura, a vi za Fabregasa nudite 44 miliona DOLARA
Wengeru djecokradici pod hitno treba u kraj stat. Zelim mu od srca kindapovanje najjuze familije u sto skorijem vremenu!
@barcelona sh... ti ocito neznas sabrat 1 i 1 pa tako pises, halo pa real je proslu sezonu potrosio koliko je barcelona za 10god pa kakva im korist
pa ovi katalonski cigani su vise para potrosili od reala na igrace