Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu tao igrati oni kad od malehna trče bosi po vrelom pjesku!
na najzaostalijem i najseljačkije sportskom portalu u regiji papakpapak.ba, cija redakcija ne krije da imaju tetovaze madridske hale, u danasnjem tekstu kojeg cijelo jutro drze u udarnim vijestima, napisali su kako je neymar navijac reala. pisu kako je slao sms-ove "hala madrid" ali da na zalost te sms poruke niko nije vidio, te da je to znak da brazilski car prelazu i real. što se babi snilo....
@kiksermanija Zar tebe nisu banovali...
@kiksermanija heeheheheh.... Vjeruj mi da bi bez tebe bilo i dosadno.. odose juce dva profila.. hehehe. Samo da znas nemam ja nista sa tim.
Koja glupost, pa kad igrate u toj amaterskoj ligi. Da igraju u Premiershipu ne bi mogli u Prva cetiri kluba uletiti. Ispuhali bi nakon nekoliko utakmica.
ja kako znam zadnjih 10 godina barca j*be ta prva cetiri kluba iz te lige kad joj je volja
Da, ali igraju malo kompetitivnih utakmica godisnje, manje povreda igraca, umora itd., plus evropske sudije veze sa sudjenjem nemaju, kao da igraju balet, a ne fudbal.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)