Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj prvi u BiH ?? Prije barse to su već davno uradili Inter i Milan!
Ma vidis da su opsjednuti Barcelonom.
zar je toliko tesko procitati "Ljetni nogometni kamp FC Barcelona za dječake od 8 do 16 godina prvi put se organizira u BiH" dakle prvi put u organizaciji fc barcelone..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NIKO SE NE PITA POŠTO JE OVO SVE 500KM!?5 DANA :)
Ja idem na ovaj kamp.
Nisam Messi,ali dobro zabijam
aa niđe veze, kaže:" Traže novog Messija i kompaniju", a onda u sljedećoj rečenici kaže :"Mi želimo da privučemo djecu koja ne treniraju fudbal, da ga zavole i počnu" -.- apsurd
tako ti je bilo i ostace , mi propadamo a nase mlade nade drugi uzimaju ....
Joj da sam koju godinu mladji, da odem tamo i naravno pokupim tu "Nike" opremu.
Molim vas, otvorite ovaj link "zvanicna web stranica" i u donjem desnom uglu je mapa gdje se nalazi lokacija kampa. Sta reci, mosa ljoze!
šminka
cijena..sitnica..mjesečna plata/penzija većine stanovništva (one sretne populacije koja radi)..i prijavi se 1000 djece x 179 Eur..i Messi to spi*ka za 3 dana :)
NABIJEM BARCELONINE NAVIJACE NA PENIS
Bas ce ovdje medju neuhranjenim naci talente
ne brinu mene djeca sa malo kila, nego odrasli sa malo mozga kao ti, kojih je puna Bosna i Hercegovina.
Ima jedino tika taka nas Svraka :-)