Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa morate mu barem na treningu dati nekog da gricne prije tekme :-)
:-) Ma nasli su oni njemu terapiju, samo nece da kazu... samo pred tekmu da nekog gricen i miran ce biti :-)
On je lud, psihopata je, zvijer ali je isto tako i klasa, odličan dribler, tehničar On je čisti spoj ludosti i inteligencije
pur pjene usta i na teren da igra.........
Taman cigan u ciganski klub... bas svoj na svome da bude... :)
pa ne ide u real nego u barcelonu :)
tacno care izgleda nisi dobro procitao. NE IDE U REAL!!
Ej ne moze tako mora Luis da ujeda bar jednom u godini, bit ce zanimljivo ako dodje u Barcu, pa onda El Classico i onda Suarez a ispred sebe Pepe i Ramos tesko da ce odolit da ne ugrize bar jednog od njih ;)
Kazu kaluzula je formulisana kao Tacka 1 Dozvoljeno je konzumiranje samo tecne hrane tokom utakmice. Pod hranom se podrazumijeva: protivnicki igraci, suigraci, clanovi strucnog staba, sudije i ostala ziva bica na i okolini terena. Tacka 2 Tacka 1 ne vrijedi tokom utakmice protiv Real Madrid-a.
Njemu trener rekao:"Luis moraš da se boriš za svaku loptu, da trčiš, da grizeš na terenu!" I on bukvalno shvatio.
Ja sam cuo da je u pitanju 50 mil. + Alexis Sanchez. To bi bio posao stoljeca za Liverpool. Dobili bi ogromne pare, zamijenili zvijer sa covjekom koji je uz to i klasa igrac, dokazao je to i na svjetskom prvenstvu.
Kako su ljudi glupi on samo hoce da privuce paznju medija na sebe ovo ce mu samo povecatti popularnost, a realno je igracina svjetske klase ima bolju igru i od messija i neymara zajedno
znachi onda nista od ugovora
Samo brnjica
na trening obavezno nosti gumenu kost
Zubalo k'o Gargamel :D