Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za mojih 30 godina koliko sam sprcao u dupe, jos ne vidjeh ovakvu kradju. Sraamota, i cestitke Spahi i Sevilji na velikoj borbi i zalaganju.
sad kad navale nogometni strucnjaci sa komentarima .... odoh samo po kokice odmah se vracam...
tako male ekipe ispadaju iz utrka neposten sudija do bola
Pa priznacu odmah da je neregularan drugi gol Barce zbog ranijeg igranja rukom,ali koliko puta je i Barca ostecena na nekim utakmicama,a posto su ovdje komentari od navijaca Reala da odmah kazem da je isto ovako,pa jos vise puta u prosloj godini pomognuto Realu....Pa kad se sjetim kad igrac Reala sa gol crte skine loptu rukom ovo je nula.
ovo večeras je bila velika sudijska pljačka, a u utakmici liverpool-mancherster united bila je sudijska pljačka stoljeća.
99% komentara pokradena Sevilla dolazi upravo od navijaca Reala.Hocu da kazem kompleksi su cudo.
sto nemogu ovih komentara tipa Barca mi je bila draga,a poslije ovog fuj.....joooojjjjjj....necu vise nista da komentarisem....jaoooo fejla
DOMINACIJA i to je to
i ako sam navijac barcelona mislim da je sevilja zasluzila pobedu...
KO NAVIJA ZA OVO OD SINOĆ TAJ DEFINITIVNO NE TREBA VIŠE DA GLEDA FUDBAL..ONO SINOĆ JE SVE SAMO NE FER IGRA 11 PROTIV 11..OVO ŠTA RADE SUDIJE OIGLEDNO PRITISNUTE OD MOČNIH LJUDI U CATALNIJI OVO JE ZA VJEROVALI ILI NE..VANDALIZAM,KAKO MI JE ZAO SEVILJE PA NE MOGU VAM OPISAT..NAVIJIJAM ZA DORTMUND,ALI OVO SINOĆ JE NEVIĐENO..
kanite se nakih Barcelona i Reala, nego se prihvatite Sarajeva, Zelje, Olimpika i ovih drugih BH klubova. Da samo znate kako se slatko nasmijem kad cujem ili procitam ono mi Barcelona, mi Real smo vas razvalili, ovo, ono. Ko sto rece covjek iznad mene samo na TV cete gledati te klubove koji kao sto mozete da vidite imaju UEFU iza sebe i na taj nacin dominiraju svojim liga i Evropom. Ne znam kako neko moze navijati za ovakve klubove, a kamoli ih prizivati svojim.
Zasluzena.pobjeda barce....@pih J.E.EB.EM TI SVE MR.T.V.E
a sto u Bosni ima Katalonaca, Engleza, Italijana, Spanaca, Francuza,Nijemaca u p .m. sikter stoko SVOJE KLUBOVE CETE GLEDATI NA TV I SAMO NA TV JADNICI
ne znam koji racku barca ima sa sudjenjem...niglupa kritikujte sudiju a ne barcu...visca barca visca catalunya
Neka crknu dušmani!!!!!!!!! Barcelonaaaaaaaaaaaaaaaaaa oleeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Svi ovi kvazi-realovci neka jednom priznaju da je Barcelona institucija, drzava, vrh, nebo....galaksija!!!!!!!!!! Tesko jeste priznati, ali svi vi realovci vrlo dobro znate kakva je jacina Barcelone i da je Barcelona broj 1 u svijetu!!!!!!!!!! Barca Barca Baaaaaaaaaarca!!!!!!!! Jugadors, seguidors, Tots units fem forca, força, son molts anys plens d\'afanys, son molts gols que hem cridat, i s\'ha demostrat, s\'ha demostrat, que mai ningu ens podra torcer, Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA!! BARCA!! BAAAARCA!!!!BARÇA!! BARÇA!! BAAAARÇA!!!!
Molim da klix.ba preimenuje naslov iz Barcelona preokretom u završnici slavila u Sevilli ==== UEFALONIJA preokretom u završnici slavila u Sevilli !
libo nas racku igramo najbolje, treba nekad malo stimulansa.... :D hejteri jedva docekaju da mogu da seru :D