Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
legenda bez obzira sta lajci misle
Nije TJEDNA nego sedmice a može i hefte
Nadimak jel ti mislis da si stvarno pametan ... gledaj jednu stvar covjek dao 5 golova na jednoj utakmici koja je zavrsila 7:1 (svaka mu cast nema sta) Ali gledaj ovo meni je draze vidjet onu sliku kad 6 razlicitnih igraca da bar po jedan gol sto je inace kod Reala .. Ronaldo je dokazao da je zvijer i o kakvom se igracu radi ali i Messi takodjer ... Al vidis za Ronalda se zna od 2007 dok za Messija od 2010 a da ne govorim da je covjek presao iz Engleske u Spansku ligu gdje se igra skroz drugaciji fudbal :) Nemam nista protiv Messija i postujem sve navijace Barse koji vec duze vrijeme navijaju a ne ove likove koji navijaju od 2011 godine i oni kao znaju nesto :S Respect onima koji navijaju za Barsu jos dok je Ronaldinho bio u prvih 11 :)
Halo, jadovi koje sad puca kompleks od ovog članka, marš odavLe. Ronaldov rekord su dva gola dok Messi daje 5 u jednoj utakmici. :Đ Eto, mislio sam za prvi april reći da navijam za Real, al\' stid me drama.
Ronaldo 2 gola 2 assistencije, sta reci ? To je zvjerka, a ne taj prco..
Za vas 2 što vam se sviđa tjedan, idite u susjednu vam, a ne komšijsku Krvacku, pa se tamo tjednajte, sijećanjajte, općinajte, vlačite, zrakomlatite ! Ovo je Bosna i Hercegovina, i ovdje se govori bosanski, a tjedan nije bio nikada bosanska riječ, i 90% Krvata je u ex-yu govorilo taj srpsko-hrvatski, a ove nove izmišljotine od riječi neka nabiju sebi u paksu ! A vi im se i dalje ulizujte! MESSI GIGANTU, SVE ČESTITKE, NO.1 SI DANAS !
Jesil ti dječko svjestan koliko si glup i smiješan s tim što si napisao?
Ti kojima smeta tjedan su predratne sarajlijice, babuni koje su Smrdi i Tito naučili da treba da mrze Hrvate i sve što je Hrvatsko, iako tjedan naravno nije ekskluzivno hrvatska riječ, kao ni opĆina niti imena mjeseca siječan, veljača itd. Ta će jadovi jugoslovenski, oni još govore \'srpskohrvatskim\' jezikom.
\"dok je prošlog vikenda to još malo i popravio pogotkom Mallorci\"....pošaljite svoje profesinalce u osnovnu školu ili im objasnite da K, G, H ispred I prelazi u C, Z, S....prva palatalizacija
E ovako Bošnjak sam da ne mislite da se lažno predstavljam. Samo me zanima što vam smeta izraz \"tjedan\", a \"sedmica\" i \"hefta\" vam ne smetaju. Zar se Sarajlije ne zalažu za slobodnu, demokratsku, multikulturalnu i multietničnu Bosnu i Hercegovinu gdje su sva tri jezika plus jezici manjina i ostalih zaštićeni zakonom i ustavom? Ja npr. govorim \"nedjelja\" što je srpska varijanta, ali mi ne smeta ni \"tjedan\" ni \"sedmica\" ni \"hefta\" jer je to bogatstvo moje zemlje. A vama što smeta mora da ste iz Sandžaka!!!
lol preko 50 godina nisu imali igrača da je dao više od 220 golova, sve to govori o kakvom se klubu radi i sa kakvom historijom... za vas Nottingham Forrest - Real
Lio, vole te pobratimi iz rajvoSa! Visca!
Može kako ne može, ja ti mamu upravo dvaput tjedno đaram.
Jesu li osigurali pravu temperaturu, kolicinu svjetlosti i vlaznost na predstavljanju? Da im ne doBog sta ne zasmeta, da se ne moraju zalit?