Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je Real dobio onako crveni poceo bi treci svjetski rat. I nije mi jasno kako Sergio Ramos igra veceras a zadnju utakmicu dobio crveni???
šta bi ovi cigani iz madrida da stalno dobijaju drvene kao Barsa.Pique protiv Gijona;Alveš protiv Granade;Alkantara protiv Majorke,pa sad nek kažu kome se šilji i ko je oštećen
da vas informišem, sudija je gol pripisao Messiu :) Jer niko nije dirao loptu :P
Pravi momci ne plaču nego zabiju i pobjede. Ovaj Smrdrid treba diskvalifikovat iz svih takmičenja ili makar izbacit u 3 ligu. Ono je neviđena bruka za sport. Nikad gorih plačpički ne bi u istoriji sporta uopšte. Žene ne cmizdre onoliko.
...Real je zdrav za jednu petardu...april...
E moji jadovi ... \"da je ekipa Josepa Guardiole morala više od sat vremena igrati s igračem manje. Naime, u 57. minuti je Thiago Alcantara igrao nepotrebno rukom i tako zaradio drugi žuti karton.\" KOJI CRNI VIŠE OD SAT VREMENA ??? PA NE IGRA SE UTAKMICA 2.5 SATA, NEGO 1.5H ! AKO JE NAPRAVLJEN DRUGI ZUTI U 57 MINUTI, VALJDA JE VISE OD POLA SATA, A NE OD SATA !!! POCNITE JADNICI CITATI TEKST, PRIJE NEGO PRITISNETE PUBLISH DUGME, A NE ZURITE DA PISETE VIJESTI PUNE SENZACIJA, KOJIH IONAKO U VASIM VIJESTIMA NEMA !!! DANIMA ZASIPATE LJUDE OVDJE NETACNIM INFORMACIJAMA, NEPISMENOSCU, ITD. !!!
Nije Sanchez, Messiju je pripisan go valjda o.O... al\' nebitno. Bitno je da oni i sa igračem manje idu u napad i uspiju pobijediti. Volem ih. :))))
čisto mala ispravka.. prvi gol Barce je pripisan Messiju...
Je...ala vas barca vise.. hvalite ih na sve strane, sm.rdljivi kaNtalonci... A kre...tenu , ramosu je ponisten crveni karton! i ovo govorim i onim koji su lajkali komentar... ccccc
ako barcelona sa ovavim suđenjem bude opet prva ja ne znam... realu bi bilo najbolje da istupi iz lige
ušla voda u uši, a bogami i vidim da je real stavio peticu. a ramos igra jer mu je poništen crveni, iz prošlog kola. a ovaj prvi je upravu frajer. ja mislim rat, sa velikim posljedicama-predvodnik mourinho, sljedbenik ronaldo; sa jedne strane. sa druge, guardiola, messi,. jao
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=49&t=92385