Odlična najava nove sezone
0
Barcelona pobijedila Real i osvojila Superkup
Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahahahahaha kakav odron od kluba je ovaj Real Madrid! FUJ jadovi!!!!!
teror se nastavlja, missija s jedne strane i djonova, laktova i prljavih startova s druge, pepe trebo opet crveni fasovati, o marcelu sta reci, sve u svemu standardan el classico! ps. hvala ti boze sto zivim u vremenu kad mogu gledati ovog velikog madjionicara Lionela Messija!
Kao i uobičajno, pljuju po realovim igračima. Jer naravno \"mi\" smo krivi što su sa klupe barcelone skočili da se udaraju. Kao i svaki put, veliki pritisak igrača na sudiju. Jel iko primjetio da Valdez inace GOLMAN barce kad god real napravi prekršaj da od GOLA trči do SREDINE terena da prigovori sudiji. Po nekim statistikama jedan od onih koji je NAJVIŠE PRETRČAO na utakmici. Barcelona sve slabija i slabija, dokaz imate u ove dvije utakmice. 5 prilika 5 golova. Realu malo sreće falilo, ali duga je godina. ;) Radujte se dok možete.
Kako objektivno napisan clanak: jedina recenica u kojoj se ne velica Barcelona je \"...a Barcelonina odbrana katastrofalno odreagovala.\" Ccc Btw, \"blau grana\" se pise sastavljeno, dakle: Blaugrana.
stoti ;) _________________________ I have added cool emoticons to this message. To see them go to http://x.exps.me?137b69303cf0f6470ce635d9cfeac195
Ja mislio ovaj Real zna igrat pa prekinuo suncanje na moru i onako mokar sa plaze dosao, a ono nista novo rupa ko rupa.
BARCA RAZVALILA REALA SA 70% SVOJE SNAGE, A VI SE CIGANI I SELJAČIĆI ŠMINKERSKI I DALJE TJEŠITE ! AHAHAHAHAAAAAAAHAHA
Za Barsu navijam već 17 godina.Kad Barsa igra,bio real,osasuna,santander ili bilo ko drugi,sve ostavljam i trčim da gledam utakmicu. Što se tiče reala njih smatram-iskreno to govorim-najboljim klubom na svijetu,naravno to u posljednjih 5-6 godina to nisu ni blizu.Ali samo hoću još reći jednu stvar:NAČIN NA KOJI ONI IGRAJU,KAKO SE PONAŠAJU,OD IGRAČA,TRENERA,UPRAVE AMA BAŠ SVIH JE JEDNOSTAVNO REČENO FUJJJJJJJ.NENE ZNAJU DA PODNESU PORAZ OD BARSELONE NIKAKO.PONAŠAJU SE PRIMITIVNO ISTO KAO DA SU IZ NEKE ZABITI,NPR :IZ TAMO NEKE LIŠTICE,ODŽAKA,POSUŠJA ILI NE ZNAM ODAKLE...KAKO SU JADNI I BIJEDNI.POGLEDAJTE SAMO MURINJOVO PONAŠANJE NA KRAJU I SVE VAM JE JASNO.VI STE MI PROFESIONALCI-FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
a sad adiooooo, a sad adioooo i ko zna gdjeeee i ko zna kaaaad
Idu Francuz, dva Katalonca i Argentinac. Kontaš?- Ne.- Pa ne konta ni cijela odbrana Real Madrida
i mi se ovdje sikiramo i raspravljamo dzabe a igraci su vec sve zaboravili bitno da su oni sad uzeli svi lijepo pare i sad fino nekog k.a.r.a.j.u a za 2-3 dana svi ce opet biti sretni i smijati se :D ! mislim na tekmi :D
Neka zivi ljubav nek se radja dan neka svako dijete mrzi glavni grad !
Mislis ne primaju 5 u jednoj vec u dvije utakmice? :D
Živio Premijeršip .ebo ovo s.ranje
A ti si kao neki vatreni navijač Reala, jesi možda bio na nekoj njihovoj utakmici, ne provaljuj se bezveze. Svako ima pravo da simpatiše koga hoće.
Ovi novopeceni navijaci Barce bi ga voljeli malo od Messija da prime i to u 88\' minuti :)
Ma dobar je Real, više ne primaju po 5 komada :D