Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se s tobom swanfilter. Nemanja je dobar igrac mada nekad od silne zelje ispada ko papak zadnji. Ne vidim zasto bi on trebao barsi kad trenutno ima igrace na toj poziciji u rangu sa Vidicem ako ne i bolje. Puyol je najjaci odbanbeni igrac ikada.
nije srpski vec Srbijanski dokle vise u PM
Pa za Dzeku je odsteta 30 Mil. eura i sta onad laprdate da je Vidic skuplöji.
Porediti Dzeku i Vidica nidje veze (napad-odbrana)! Na pozicijama na kojim igraju vrijede toliko! Gdje pise ovdje da Dzeko ne vrijedi 22 mil!? Naravno da vrijedi, pa i vise, ali i Vidic vrijedi kao odbrambeni igrac.... Ja se iskreno nadam da ce Dijamant u neki klub gdje ce moci nastaviti svoju seriju:-)
Od ovoga nema ništa, Barcelona u Pikeu i Pujolu ima dobar štoperski par a tu su još Milito i Markez, ne vidim tu mjesto za Vidića. Za očekivati je da će dovesti lijevog beka
haj ba mrs!
Vidic je sigurno u vrhu liste igraca zadnje linije, ali je isto tako igrac koji ima takve bisere, u onim najvaznijim utakmicama!! Isto tako, ova cijena za njega je pretjerana...
Ej jeko Dzeko ??
iako sam srbin mislim da smo trebali ostavit subotica bosni kod nas je guzva u odbrani a vama fali
Craot da nam dajete Olica,Modrica, Srnu, Coluku i Petrica opet vam nebi dali Dzeku... A sto se tice Vidica dobar je on branic a nadam se da nece otici iz Mancester pa akobogda kad Dzeko dode u premijeru iduce godine pa mu nabusi 3,4 gola u jednoj tekmi kao sto je i Suboticu onda cemo vidjeti koliko ce da vrijedi.
http://drauf.mybrute.com
tip je i dva puta bolji igrac od DZEKE
www.fcbarcelona.com --- En cuanto a Samuel Eto\'o, Joan Laporta ha dejado muy claro que “no es necesario buscar un jugador con perfil Eto\'o si ya le tenemos a él”.
Ako cemo rega pricati,Vidic je strasan igrac,definitivno najjaci branic u Evropi,posteno,Ivanovic i Vidic i Subotic su strasan tandem,mada je Subotic trebao da igra za BiH,al et.
Pa ovo je skoro dva puta vise nego sto Dzeko vrijedi. Nepravda prava. :)