Katalonci ne znaju za poraz
0
Barcelona izjednačila Realov rekord
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek sad izjednacavaju neke sitne rekorde, koji luzeri
Rema ti za fudbal ko Esad Kirlic za vremensku...Ne dipr puno,ko balkon si ogranicen !
Rekord je pred padom. Jer sumnjam da ce barca zijaniti sledecu tekmu. Mada mi se cini da je messi malo oslabio ili umorio u svojim driblinzima, mada namjesti skoro svaki go.
prejaki su i igraju prelijep fudbal
ma MES QUE UN CLUB !
bravo barca, ja ne sumnjam u barcelonu dok je veliki PEP GUARDIOLA za dirigentskom palicom. visca barca!!!!!!!!!!!!!! :)
Teška utakmica. Messi dosta izgubljenih lopti i ipak na kraju dva gola. Pedro odličan. Pep bi trebao malo odmoriti Messia i još nekeprije glavnih mečeva.