Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barca i titula ove sezone smjesno
Barca nema tim za osvojit Francusku ligu, a o Španiji da ne pricamo...
Najbolje je Barceloni i Bayernu dati titulu odmah na poceku prvenstva da ljudi dzabe ne placu
WAR postoji da ako sudija prizna gol protiv reala da obavezno sudije iz war sobe vrse pritisak na glavnog suca da ponisti gol.
Mozes li samo plakat bez pisanja gluposti? 😏
Baš mi je drago što će mali Edvard Ibrović Flečer od majke Dine iz Novog Pazara igrati za reprezentaciju Srbije, a ne Engleske ili nekog trećeg. Srećno, Ibro!
Napisah sinoc da se ne raduju dzaba jer oni bilbao na san mamesu nece dobiti 100%.Da bilbao nije imao kup utakmicu u cetvrtak otreso bi ih ko slinu ovako su energetski pali pa su se morali posvetiti vise defanzivi
Ma bolan nije ti to klub NK Širišnjak, čuj imao utakmici u četvrtak hahaha
Klix čeka da dođe pobjeda neka, da Barça opet bude prvak Evrope i svijeta!
Ima jos puno do kraja. Jos je rano za prognoze.
Znači džabe i Gil Manzano i poništeni golovi opet ne mogu meda čak šta više i dobar vikend za Real -7 i -8 u Kataloniji nikako da otopli
Pa kad pocinjes utakmicu sa Raphinom i Lewom koji svaku loptu izgube nema se sta ocekivati vise.
a po cemu je barsa bila bolja?
Nije igra za pohvalu, vjerovatno bi mogla biti bolja i trebala biti bolja, ali ove sezone jednostavno ne ide... Povrede su im baš peh.. Al imaju dobrih klinaca, za Yamala se nadat da ga povrede ne zeznu i Barca za par godina moze opet bit dobra.
Hahahahahah, pa koja ekipa ove sezone ima vide peha od REALA, hajde Bgt da cujem Sezone nije ni pocela odmah Coutrois i Militao out, onda Vinicius pa ovaj onaj tamo vamo, Tchouameni dugo i Camavinga, pa Mendy i na kraju opet teska povreda David Alaba itd itd
Pitanje je dal ce Barcelona ikad vise biti ono sto je bila 2006-2016. Onih 10 godina najljepseg fudbala gdje su se i po 3 trofeja osvajala su samo snovi.
To su one godine kad su plačali sudije. 😂
appleUser Ne, naprotiv, to su one godine kad je MSN trio razarao Real Madrid.