Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
M. City...rasturen...da nije bilo Harta...bilo bi 20:0
e zato Dzeko nije igrao, nije bio u 'vinklu'... https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hvideo-xfa1/v/t42.1790-2/11047769_10152981233944279_455095686_n.mp4?oh=241a720d92a3baaddb010f8bacbf6b27&oe=550A1522
...sramota za engleski fudbal..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Messi ...ono se jednom rađa 'ocam...lik se za*ebava sa protivnickim igracima
I oni mu dodavali sta im dira.
Ako ste gledali utakmicu prosle godine, mogli ste primjetiti da je najveca opasnost dolazila od Dzeke. Zato mi nikako nije jasno da nije igrao ni minute. U stvari jasno mi je. Pelegrini, kao ni Mancini nije trener za City-ija.
Čestitke Braci i Hartu.Bilo je lijepo i uživao sam jer nije bilo onog kloca,igrali pravi momci.
covjece ko bi se nadao da ce Juve ih onako srediti. Znam u kakvoj je formi Dortmund trenutno ali su u LP-u uvijek se nekako snalazili. Kad je Juve zadnji put zabio tri komada???:))
Ne znam da li ste primjetili Pepa Guardiolu na tribinama ali su mi nejgove reakcije bile najbolje. Lik je stvarno opićen.
keno ne braniš loše samo si imao dvije kardinalne greške
saobraćajac vrbanjuša braco
yebote kako su vasi naslovi glupi... haj bar malo pratite index.hr ako nista da vidite kako napisati naslov........
Manuel Pellegrini nije los trener ali ovo veceras nesvatam.Otjero bi ga samo radi toga sto treba da stize rezultat a on izaso sa jednim poluspicem,stvarno glupo.
Razlog zbog čega stiže rezultat i jeste to što je u prvoj utakmici igrao sa dva napadača. Protiv Barcelonine sredine ne možeš ni kad imaš isto igrača u sredini kao oni, a ne kad imaš čovjeka manje. Ali daj ti to objasni znalcima kojima fudbalska taktika počinje i završava na tome igra li, ili ne igra, idol nacije.
Sta je to Barcelona marsovci jeli,pa koja god ekipa izadje pod takvim strahom da igra protiv njih izgubi ce.Golove kod kuce su primili na greske svoje odbrane pod prvo,pod drugo napad je najbolja odbrana,pod trece problem je to sto psihicki sebi nabiju ekipe aaaaa Barcelona je prejaka, nemoze se igrati sa njima,oni su bolji i nemoze sa takvim razmisljanjem kad se predas prije utakmice,tu je najveci problem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
English Premier League u krizi?
Borussia Dortmund-Juventus 0-3 Highlights All Goals http://dai.ly/x2jwq6y
kako bi volio vidjet bayern i barcelonu u finalu...da im bayern pokaze kako se igra fudbal
Možda i bude
Kakav Dzeko takav M.City.....Jadan
http://reprezentacija.ba/21448-video-misterija-na-nou-campu-sta-je-dzeko-radio-za-vrijeme-utakmice
eto ga engleski fudbal,ni na mapi,bravo juve
FINO ALLE FINE, FORZA JUVEEEE !!! Ide Juve u finale.