Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma barca najjaca :D
osovina Lionel Messi - Pedro AHAHAHAHAHAHAHAH
Cestitke iz Norveske
Cestitke Barceloni...Igraj IBRA aleee...horde su uz tebeee
CIKULAR DA DA TO JE TA STRASNA BARCELONA KOJA JE OSVOJILA VEC 2 TROFEJA A SEZONA NIJE NI POCELA....STA CE BITI TEK KAD KRENE LOM...IDI OBRISI BALE I IGRAJ KLISA....sorry za caps ;)))
hahaha jeste vi pitari kurave ... jeli jos slavite ispadanje iz europa lige ?
a ko ste vi? ne kontam, jesi li ti spanac? :D
\"Ponudili su nogometaši ukrajinskoga kluba čvrstoću u svojoj izvedbi, ali i pukotinu u igri koju je znala iskoristiti osovina Lionel Messi - Pedro u 115. minuti utakmice za prvi gol susreta i konačnih 1-0\" Kako vas nije stid?!
FK Sarajevo bi, realno, moglo do penala sa ovakvom Barcelonom. Onda Ale stupa na scenu, i eto nas kao prvaci svijeta. Mozda da predlozimo upravi Barce jednu takvu utakmicu? E da nam je normalna uprava...
Najboljiiiiii smooooooooooooooooooooooooo!!!!! Idemo daljeeeee po jos trofeja i pobjedaaaa :)))) Mas que un club :) Visca,visca,visca el Barcaaaaa
Mas que un club!!
jel to ta strasna barcelona sto joj treba 115 minuta da dadne gol ? pojma nemaju
šts bi kardinal Puljic rekao na ovo ?