Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve su im onda profitne organizacije, ako neprofitne mogu dati 150 mil.???
Dragi moji komentatori, Kao prvo, neprofitna organizacija ne znaci da ne ostvaruje profit, vec da ne smije taj profit isplacivati u vidu dividendi ili cega vec svojim osnicavima, vlasnicima itd. Kao drugo, nogomet je vec odavno ozbiljan biznis, tako da ne vidim razloga zasto se ovo ne bi desilo Sasvim normalna stvar. Sretno i naprijed Barcaaaa :-)
Netacna informacija - Barcelona ima sponzorski komercijalni ugovor sa Herbalife-om i nosi logo Herbalifa na svim prijateljskim utakmicama - pogledaj slike sa Azijske turneje proslog ljeta - lijevi rukav....osim toga Messi ima sponzorski ugovor sa Herbalife-om pa tako nema govore o \'prvi put\" i slicne gluposti
Osim što je daltonista, pazi ovo: \"Barcelona će dobijati po 30 miliona eura godišnje od sezone 2011/12. od ove neprofitne organizacije, koja se nalazi u državi budućem organizatoru Svjetskog prvenstva 2022. godine.\" Koje OVE?! Hajd mi izbriši comment, da ti malo mamu spomenem!
http://www.youtube.com/watch?v=HJcJKsJsHdU AGAINST MODERN FOOTBALL !!!!
Ocigledno je autor teksta daltonista, gdje on vidi ljubicastu boju na dresu? Nije mi jasno nikako..
šteta
http://www.onbux.com/?r=cofein
Izvinjavam se zbog par stamparskih greski. Evo ispravljene varijante: \"Dragi moji komentatori, Kao prvo, neprofitna organizacija ne znaci da ne ostvaruje profit, vec da ne smije taj profit isplacivati u vidu dividendi ili cega vec svojim osnivacima, vlasnicima itd. Kao drugo, nogomet je vec odavno ozbiljan biznis, tako da ne vidim razlog zasto se ovo ne bi desilo Sasvim normalna stvar. Sretno i naprijed Barcaaaa :-)
glupi su sto su uopste imali ovu tradiciju
vidi se da ovde nema niko pojma....malo pogledajte koliki je barcelonin dug ruse tradiciju da bi prezivila eto to je jedini razlog...
kakve gluposti pisete hahahahha cuj neprofitna organizacija katar hahahahhahahahahahhaaa
Polako i Barca ide stopama Real Madrid-a ;) prosle godine su se pkazali u tome, bacili su hrpu para na Ibrahimovica, otjerali Eto-a, jedino im na ruku ide sto pobjede Real Madrid i to im bude satisfakcija cijelu godinu, al sto se tice poslovanja, tu su promasaj zivi, cim je lova sad u pitanju, gledati ce te drugaciju Barcu 100 % ;)
Arapi imaju para kupice cjelu europu Jedino svabe sto im mogu parirati u europi ostale zemlje da nema kamate i da negrade na kamatu nebi imali sta jesti
Prvi sponzor pa katar, hmmmm
Pa ja ne bih srusio tradiciju nema tih para. Ako vec toliko dugo drze tu tradiciju trebali su je ocuvati.