Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pise li marca da su puyol, alvez i pique povrijedjeni?
Marca uhvati se ti svog Reala , mani se nasih propusta u odbrani iako pobjedujemo :D
Ne moze Barca primiti kolko Messi moze zabiti ! One man , team !
Za barcu se gine
Kad nam je toliko odbrana loša i golman šupalj, zašto nas onda veliki Real nije pobijedio nego je rezultat bio 2-2? A uzmimo u obzir da fali dosta ključnih igrača: Abidal, Villa, Puyol, Pique, nemamo štopera nikako, a uspijemo izaći na kraj s Realom za koji se toliko tvrdi da je bolji od Barcelone.
@@big Ma kakav real briga me za njih i oni lopovi ko i ovi
Navijač sam FCB, ali je Victor rupa od golmana. To se sada vidi. Furao se da je laf, a sve je bilo do Puyola i Piquea. Brani mali, isto ja ne terminu, katastrofalno!
loool barem ne kupuju prvenstva kao Real
Ma nemoze barsa primiti koliko ih sudija moze namjestiti
Sada se tek osjeti koliko Pique i Puyol znace Barci u zadjoj liniji. Valdez mora poceti braniti ili Barca pod hitno mora traziti alternativu!
marca bi trebala uraditi i ovu statistiku CR7 vs povrijedjeni alves (20 min) pa onda montoya (jos nema licnu kartu za el cladico) i messi vs pepe,ramos,khedira,xabi alonso...direktno skoncentrisani na messi-ja:)) CR7-2 gola....messi-2 izvandredna golova:)))
sad kad su im se povrijedili Puyol i Pique ima da primaju jos vise. a i onaj golman im je supalj.
normalno da ce primati vishe golova...kad veznjaci igraju odbranu...jer 4 fale...alves poyol abidal i pique... to je ta cetvorka koju je pep imao a dok tito mora da krpa od pocetka sezone... neka golova u njihovoj mrezi...bolje sad na pocetku nego na kraju sezone da im fali igrace...a bitan im je veliki + nad realom...
Da je vidit i taj El Clasico da RM igra bez Pepea, Ramosa.. pa da nakon dvajst minuta izađe i Marcelo. Pa da im je Arbeloa ili Coentrao godinu dana bolestan..... Benzema tek počeo igrat nakon 6-7 mjeseci....
Pa naravno da pobjeđuje, kad je Lav Messi dao golova iz igre kao CRy7 i Falcao zajedno. :D :D