Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Visca el Barca ! Sretno do novih pobjeda ;) Majstori ste < 3
Neutralni ga d.r.k.a na Ronalda. fuuuuj
realu samo fali jos dobar trener, to sto oni nemaju igre nije do igraca, nego do trenera koji ne zna da iskoristi njihov potencijal. samo neka nabave nekog sposobnog i vidjecete razliku P.S. ne navijam ni za jedan od ova dva kluba
Visca Barcaaaaa
naravno, yebem pipu staru u pakas :)
www.mojedrustvo.com
ja ovog .... pipe ...... dzeko je klasicni igrac sta si ga nafuro ..... ti familiju sam si rekao da si mu ga pusio ---------- hoces ga i meni malo ?
a fudbalskih filozofa matareti,nemate vi pojma...tko je uopce rekao da se ekipa pravi za jednu sezonu,naravno da se ne moze real porediti sa barcelonom koja ovaj kostur od ekipe pocela jos graditi od vremena ronaldinja,ali u realnu igraju kvalitetni igraci i kad se to jos sve poslozi bit ce to prava ekipa...odmah blate c ronalda,de suge jedne pokrite se i okanite tastaura,jer je on nije drzao kao vi vec trenirao napornoo,i ostvario veliki uspjehh...
svaka čast barci ! aferim ! mi smo odigrali katastrofalnu utakmicu.. ovo je bio najgori real madrid ove sezone !!
Ronaldo moze dominirati samo protiv bekova amatera, cim dodje bilo kakva ozbiljnija ekipa izgubi je kao abdest. Mes que un club !!!
Mozete ga samo podudlat Ronalduuu
*i za*
@RUS ne provaljuj se...... ....jesi tako pricao iza prosli el clasico?
Meni je posebno drago sto je dao gol Messi, koji je dijete iz radnicke klase i koji je jedva narastao, a sto je nafurani sminker Ronaldo tuzan napustio teren.
Evo da ti jos jednom ponovim, vidim da slabo kontas, da za barcu nema zime sve dok NE IGRA promasena investicija i nadam se da ova povreda koju je navodno zadobio na treningu :). ce da potraje jos malo vise od mjesec dana, dok ne zavrsi Spanska liga i Liga sampiona, a onda komotno moze da se oporavi i da zaigra za FBK Balkan :).