Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo napeta utakmica i zbog vaznosti nije bilo nekog lijepog fudbala. Steta sto nismo dobili nekoga od njih,pojeli bi ih za dorucak jer su mnogo losi
ne trci pred rudu,ovo je baraz i nista nije sigurno.norvezani imali 16-0 u kornerima i opet madjari dobise ali to je fudbal
Pa sigurno je da je ova utakmica gotova a o njoj pricam.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Dvije najslabije selekcije u baražu...
A ja bi volio da je Norveska pobjedila
znas sta kaze Ciro za njih? "j.be mi se za Norvesku i Madzarsku!" tako je rekao veceras na Dnevniku :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bio je to njihov los dan a oni ce sigurno izbaciti madjare....
Aha,,daj nam Mađarsku,,,najbolja opcija,, i sl, mada i Norveška može iznenaditi,,bolji su tim,, sreća im falila.
Tehnika i kreativnost, takodje. Norvezani su u svojoj igri vrlo predvidljivi.
Tek mi je veceras jasno sto su Svedi prizeljkivali Norvezane.Nisam ih gledao do veceras ali sam pratio rezultate u grupi i mislio sam da su puno bolji.Ovaj omjer kornera nista ne govori,losi skroz a ni Madjari nisu puno bolji.Ubjedjen sam da su ove dvije ekipe najlosije u barazu.Gledao sam i Irsku zadnje utakmicu u grupnoj fazi i oni su tu negdje.Nasi su 100 % favoriti i samo nasa nekakva glupost nas moze sprijeciti da ne odemo na Evropsko.Puno srece nasima sutra.
Irska se protiv poljske u zadnjem kolu lavovski borila. Presudio im je Lewandowski pred prepunim stadionom uz trku do posljednjeg minuta.
Jb ti vukoja m ajku
Evo ovako, i pored poraza kuci, Norveska 100% ide dalje....
Onaj Kiraly ce branit dok ne umre.
Utakmica bila grozna. Nisu zasluzili ni Madjari ni Norvezani ici na EP. Koda sam gledao alkoholicari vs potheads.
Nisam odavno gledao ovakvu dominaciju jedne ekipe, a da na kraju izgubi.Nista ovo nije gotovo, bolji su Norvezani. Sutra mi rutinski mlatimo goste!
primili go greskom golmana ,50 trebao englez svirati penala ,87 pogodili precku ,ali 0-1 --
samo jedan dokaz da svako svakog moze dobiti
Uze im Madjar mjeru...U Budimpesti ce biti pakao.
Norvezani bili favoriti veceras, kvota 1.70 Samo naum da sutra udjemo oprezno u mec. Nemojmo siriti euforiju, slavit cemo nakon meca.
Madjari pichke se izvukli. Fack fack 😟