Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, treba biti objektivan i realan. Baloteli jest sup-ak od covjeka, ali kao igrac je jako dobar, pogotovo jer ima 21 godinu. Dzeku apsolutno ne treba uspoređivati sa balotelijem jer je dzeko vec izgrađen igrac, i on sam definitivno treba da pokazje vise od Balotelija bez obzira na sve. realno i pokazao je vise, ali mancini je ipak talijan, i dzeko mora jos pojačati tempo i natjerati Mancijnija da ga stavi u igru. sto se tice transfera, jedino Tevez ide iz citya od naoadaca, ostaje i agero, i dzeko i baloteli. oni ce samo pojacavati vezi red. Zivi bili pa vidjeli.
Koja ljudina i principijelna gromada od covjeka! Ovo naravno nema nikakve veze sa platom koju ima u City-ju.
sta je vama baloteli skrivio ako ga naviajci mancester sitija ne mrze sta ga mi ovjde imamo mrzit on je jedan od njih 27 s ugovorom igraca sitija
najbolje u Milano da ide. a Pato u City, ovaj Mancini svakako voli prce ove teveza i aguera i silvu d.e.b..ile. A Džeko da ode u QPR i da igra svaku od početka, bio bi najbolji strijelac Engleske lige. osvojio prvenstvo, postigavši 26 golova, čime je postao drugi strijelac lige. On i Grafite postigli su 54 gola u toj sezoni, čime su postali rekorderi Bundeslige. Izabran od njemačkih profesionalaca za najboljeg igrača Bundeslige u 2009. godini[3]. Najbolji strijelac DFB-Pokala 2008/2009. Drugi strijelac kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. sa 9 golova. Najbolji strijelac Bundeslige sa 22 gola u sezoni 2009/2010. I u City-u je dobro počeo, al ga .j.e.b.e Mancini, sto se vidi i preko google earth-a :)
opet ce kloc klocati na klupi
CRNI MAJMUN