Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...onaj osjecaj kad znas da je on jedini crnac u Italijanskoj repki.
Strasno ! pa kako je uspio igracu provuci loptu kroz noge..nevjerovatna sposobnost !
Neka neko navede primjer kada je on odigrao dvije utakmice zaredom za prolaznu ocjenu, ustvari neka navede pet utakmica da je on istakao taj svoj divni talenat. Pa više je pokazalo 95% igrača naše lige nego što je on uradio u bilo kom klubu. Da li je u Interu dok je igrao odigrao fenomenalno, u Cityju je li uvezao dvije dobre utakmice i koliko je golova postigao, evo u Milanu je poznat samo po crvenim kartonima i tako nekim vafudbalskim situacijama. tako da nemojte više kada pišete o tom "izrazitom" talentu da nabrajate kako je to Maradona ili eventualno novi Pele.
Apsolutno precijenjen igrac, pre pre pre pre pre precijenjen Covjek nije ni za Genoe, osim ona dva gola protiv njemacke ne znam da je ikad ista osim skandala napravio, previse medijskog prostora mu daju, ne znam vise koga ta budala zanima
Prosjecan igrac.
Ali ode u vražiju mater sa svojim ponašanjem.
Kroz pisu :)
odma' naguziva :)