Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznato je da Balotelli zivi u svom svijetu!
hadalj u glavu...
Nije mi jasno zasto se uvijek naglasava "bh. porijekla". Covjek u svom zivotu bosnu nije spomenuo, kamoli uradio nesto za nas.
A sta je BH uradila za njega?
Sta treba uradit? Dat cemo mu pasos..a jos mozda neko kupi i onu glupu knjigu, sta hoce vise
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
balo balavi
majmun ostaje majmun :) sine tebi treba jos 10 godina najmanje uspjesne vrhunske karijere da bi mogo pricat uopste s VELIKM ZLATANOM!
Kakav majmun? Šta pričaš, zar ne vidiš da se momak samo šali? Šta si se ti uhvatio nekakvog pametovanja, ne znaš ni prepoznati ironiju.
I ovog Balotelia mi je pun *** samo nesta sere a debil frajer
eto sad recite da je Ibrahimovic bolji, ma dajte xD
covjek se sali
Kada vec citerate,onda citirajte ispravno. Novinar Balotelliju: "Dominiraš, poput Zlatana Ibrahimovića." Balotelli: "Mi smo različiti." Novinar: "To je dobar kompliment." Balotelli: "Da, da, za njega."
FUCKING KMICA !!!
E moj Balo , jos si ti zelen za takve izjave...
Ovaj ima zestokih problema u glavi.
budala
eee.....stvarno nije ni cudo sto te majka ostavila !? hahhahahahahha
Nisi ti Ibrakadabri ni do koljena niti ces kada biti blizu njega Balonjo.Onakav igracina se radja jednom u sto godina.
E moj balonja .. pa ti bas puk'o ko dinja .. od kada te ta nabila nogom , a i prije nisi imao sve daske u toj telecoj glavi.