Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro što je uzeo henderson je smotan svakako.
Henderson who ??? Wtf....
Ne kontam sto je Henderson uopste uzimao loptu kad je Balloteli u igri, a zna se da je Balloteli vjerovatno najbolji izvodjac penala na svijetu.
a snimak je tuta,zar nije moglo biti vraceno malo prije da se vidi lijepo kako mu uzima loptu,ja kolko vidim kada pocinje snimak baloteli vec drzi loptu u ruci... A
Meša, zovi ga u reprezentaciju ipak je to nas bošnjo crnac!
Ko Henderson neki igrac, a kapiten pogotovo.
nakon ovog henderson treba sam odmah da da nekom drugom kapitensku traku i da javno kaze: "ja sam nesposoban da budem kapiten"
mozda bas suprotno...prije da je gled'o interes tima nego vlastiti,sto je svakako kapitenski.
kapiten je tata na terenu i ako on hoce da nabije loptu u nebesa to je njegova stvar. kapiten se mora slusati a ne da mu kao malom djetetu lizalo baloteli uzme loptu iz ruku. da nisu bitni na terenu ne bi ni postojali kapiteni
Ovaj Baloteli se ponasa isto kao Obama, ali zaista. Napravi belaj, svadja se sa saveznicima, ne humano se ponasa itd. I na kraju onaj ko ga postavlja na tu poziciju (trener) ne smije nista reci protiv njega. Sta nam to govori? Govori nam da ga neko "bas gura" i podrzava u svemu jer mu odgovara na toj poziciji zbog desetih stvari. Na kraju dolazimo naravno do tajnog drustva! MANSONJERIJA ( Zanimljiv pogled na fudbal zar ne :) )
balo TELI govnovod....hahahahhahahahahah
faca kao i Ibro. ako ne mozete sa takvima, nemojte ih ni dovoditi u tim. a medju ostalom, sta ce Henderson pucati penal...??
ruku na srce ovom Hendi juce nista nije islo za nogom tako da vjerujem da bi masio i penal ⚽️