Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Shvatio je Murinjo na vrijeme da ti nisi zdrav sine..
hahaha pa Mourinho je autoritet u klubu, obicno igraci o njemu imaju samo rijeci hvale i poslije suradnje, Mancini ti previse dopusta, u tome je problem ;)
http://rmcf-1902.blogspot.com/
Ko je taj balotelli da svaki dan o njemu moram čitati vijesti? Smorili su više i mediji, koji od mrava prave slona, a o ballotelijevom idiotizmu da i ne pišem
ma mourinho je bio jedini pravi trener u tvojoj karijeri i trebao te sutati nogama, mozda bi prije shvatio da si krele
svaki normalan trenrer bi te okovao u lance i zaboravio u nekom od podruma stadiona na kojem igras... to sto je mancini idiot ne opravdava tvoju glupost
ZNACI DA JE JEDINI NORMALNOG MOZGA :-)
A mozda nije htio da se zamara sa maloumnim iskompleksiranim majmunom koji zamislja da je najbolji igrac na svjetu!
Mourinjo je trener a ne diplomirani psihoterapeut.
Balo balavi, ugledaj se na druge igrače koji su u tvojim godinama bili velikani i nisu palili stanove i drk.ali po striptiz barovima ( čitaj Lionel Messi koji sada ima 24 godine a rastura već 5 godina ). Izgleda Mourinho je jedini koji je uvidio da si obični kr.kan i prosječan igrač, ali imaš ti svog babu Mančinija.
vako je i mene trener izbacio dao mi kljuceve i kae u svlacionicu -.- tako da razumijem balotelia :P
BALOTELI MI SVI DA IMAMO FINU LOVU KAO I TI..BILI BI NAM SLICNI ZIVOTI HEJTERI DOWN
Reci mu Mario!
Tebe sine ni tvoj babo rodjeni ne razumije... Ti si toliki krkan da te jedino jos veci krkan (citaj Mancini) razumije!
MA TI SI SINE ZA MAHALSKI TURNIRA NIZASTA DRUGO MORA SE ZNATI KO KOSI A KO VODU NOSI