Potresla ga smrt sunarodnjaka
12
Balotelli: Morosinijeva smrt me promijenila
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes i šešelj se promjenio samo se ne vidi ha ha ha -.-
Ne rise Mario! Zato si ti medju zivima. Nazalost nista ne funkcionise na ovom dunjaluku kako treba.
nije to kreten to je tipican primjerak sch dijagnoze
haha koji je ovo kreten,preko noci se mijenja..:D:D
Bas sam se zabrinuo sta je sa Balotellija,niste o njemu pisali od jucer.KAd dobro je,evo clanka o njemu ipak je sve uredu. A sto se tice nasih internacionalaca,ma boli nas kar za njih.Nemoj slucajno da bi sta o njima napisali ima da vam bacim jednu bombu.Cijela BiH javnost zivi za ovog kretena i zelimo da znamo svaki njegov korak,sta jede,kako se.re i dali jos uvjek igra soccera sa jaranima iz kluba.O tome nista niste pisali vec duze vrijeme,nadam se da uskoro hocete. P.S. Najbolji ste, Vas vjerni citalac.I pozdrav za cijeli moj razred, 1a Osnovne Skole Vladimir Nazor
@tm jesu to vi mozda : https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/533408_362219093814942_307749779261874_898886_1225217275_n haha, jadni ste pitari, jadni !
govori samo da opet bude u vijestima
ahashdhahahahahahshahahsahahwwaahahawhwhahwahahwh čuj ga asjdasdasdasdaahahahaha
MOLIM VAS REDAKCIJO OBJAVITE NEŠTO O MESIJU,MOLIM VAS..TO JE PRIMJER A KAKAV OVAJ ZLOTVOR
Majmun ostaje majmun !
tebe samo hepek more promjenit!
samo te ja mogu promijeniti, dodki i pogladi moje medjunozije, dodji i gricno moju bradavicu...dodji da ti se prikazem gologuzaaaaa
I vuk dlaku mijenja, al\' ćud nikad ;)
ajmooo bošnjacii hejtajmo sve one što su bolji i uspješniji od nas jeeeaaaaaa !!!
arduana,k..u...r..v..e..tino,poslije Židova sad bi i s crncem da me varaš...pa,dobro,ne mogu reci da te krivim,crnacki pitoni se ipak ne odbijaju!!
mario dodji u bosnu ja cu te promijeniti XD
tebe ni frojd ne bi skontao a kamoli neko promijenio :)