Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha
Dobro da je i klix skonto!..onaj koji prevodi tekstove bih trebao da trazi drugi posao, ili jos bolje neka se pridruzi protestima, umjesto da prevodi sranje
IPAK ahahahahahahah :'D
KLIX ŠTA GOD OBJAVI NIJE ISTINA....stoka
Koga normalnog u BiH bi trebalo u ovoj situaciji da interesuje da li je ili nije plakao Balotelli ili bilo koji bogataš koji po meraji ganja loptu? Od ovih dana me takvi uhljupi interesuju makar koliko i mi njih.
E ovo sad već više nije niti vijest. Leti kokoš a letiš i ti. Za kokoš se zna a šta ćeš ti. E moj klix. Još sinoć su svi strani mediji demantovali taj prvi navedeni razlog. Još sinoć. Jer svi lete sa zaključcima i ne možeš zaustaviti info kakva god ona bila provjerena ili ne.
ovo je primjer kako da napravis vijesti kada nemas o cemu da pises... pa prvo napises vijest pa onda demantujes vijest sad cekamo vijest u kojoj ce Mario potvrditi ili opovrgnuti jednu od prethodnih vijesti ;)
Hahahah jest plakao nije plakao,odlučite se da li je u opste plakao :))))))
Koji ste vi amateri :D
Skontali po komentarima, haha