Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Profesionalni citaci sa usana HAHAHA, jebboottee pa ovo kao u nadrealistima
ufff kako bi ja čito Severini usne, kao profesionalac - vjeruj mi :)
Da ima pravde orao bi po cijeli dan po njivi za koru hljeba, nekad u rangu sa volovima i majmunima danas u rangu homosapiensa
Rasističko internet govno...
pod ONI mislis na crnce?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da si ti neka velicina od igraca, mozda bi i bilo pravde a ovako :P :P :P
Muka mi je kad vidim ovog Ballotelia, nisam mu zavidan nit išta, fala Bogu živim solidnim i zadovoljavajućim životom.. al usitinu njegovo ponašanje iritira i nije mi jasno kako ga treneri i manageri trpe. Puno kvalitetnijih igrača sjedi po klupama dok ovaj mangup galopira po terenu kako kakva konjina!
kako bi bilo divno da su svi ljudi na zemlji po tvojoj mjeri. ne svidja ti se ne gledaj ga.
ali on donosi keš , svi časopisi zele ovu budalu na naslovnici , svi zele njegov dres , svi novinari zele da on zapali kucu , auto ili nesto trece , kako bi mogli pisat o tome mjesec dana i td. Mislim da fudbal nije postao biznis , da ovaj levat ne bi imao mjesta ni u Gošku iz Gabele .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Balotelli, nista to nije da vidis pravde u Bosni:(