Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakvi hrvati.....nisu mogli da maknu od turske odbrane..heh...neka su im braća turci pokazali gdje im je mijesto....naprijed TURSKA
To nije bio udarac to je bio projektil najboljeg njemackog nogometasa svih vremena a sto se tice utakmice CRO-Turkiye pa naravno da cu navijati za one koji su gradili Bosnu a ne one koji su je rusili. Navijam za hrvate samo kad igraju protiv Srbije!
To ti je reč nogomet, što kažu: \" Bilić bi mogao igrače za tekmu birat s eci-peci-pec\", i imaju momci se pravo ljutit kad im kažu da su rezerve ili b selekcija s klupe.
Hrvatka ce osvojiti EURO najvise su pokazali i svaka im cast. Kad nemogu oni nasi lopovi i kriminalci nek osvoje nase komsije
Navijam za Hrvatsku cisto zato sto su pokazali najljepsi nogomet do sada. Za ove sto se identifikuju kao turcini, nemam komentara, do bola ogranicene osobe. Bosanac sam, musliman, a Tursku gledam samo kao zemlju koja nas je nekada kolonirala. Kad se radi o nogometu navijam za one koji vise pokazu, a u ovom slucaju to je definitivno Hrvatska.
onom koje turcin brat posavac sigurno nije. Hrvatska do finala!
s bracom turcima do finala
portugal sampion!
kakvi ba hrvati...turska sampion...
Nostalgicaru, kojim to vama? Nesto ne znam da Turci znaju pricati srpsko-hrvatski jezik dijalekt ijekavicu. Hrvatima zelim da osvoje EP!
Slazem se da su hrvati u ovoj utakmici pokazali da su zasluzeno na prvoj poziciji.Drago mi sto sljedecu tekmu igraju sa nama :)
dobri hrvati pravo... svaka im cast. s rezervnom postavom nakantase poljake.