Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K'o da Pep nije znao da će on igrati i zaflasterio ga na vrijeme Samo šteta što je Lahm visoko, on bi najbolje čuvao Ronalda mada nije isključeno i da neće sjećam se zadnje tekme Bayern - Real pita komentator Šuko pa igra li Ronaldo večeras hahahaha
Ja koliko znam, zadnja tekma je bila na Bernabeu revans kad je Bayern prosao na penale a u toj utakmici je Ronaldo postigao 2 gola...jedino ako mislis na utakmicu u Minhenu jer si napisao Bayern-Real!
dakle kec ko munara
bila je i dvica protiv BVB jelde... neće se vidjeti ni jedan ni drugi nije ti Bayern Schalke da pusti igru bilo kome i to u polufinalu...
...uh bas me iznenadilo...inace su danasnje povrede u danasnjem fudbalu u 90% slucajeva lazne...bilo od igraca zbog njegove taktike bilo zbog strategije kluba!
i glupih novinara
A kakvo je to nenormalno treniranje.