Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne možemo im zabraniti da maštaju i sanjaju. Naše je samo da im ubacimo jedan-dva komada u Zenici i da ih ispratimo kući kao pravi domaćini :)
Na čemu ova budala gradi optimizam. jedva andorru dobili. .. to je sve rugobo što ste.i uzeli. i pride još si i poglup.
bale stari izgubit ces od bih kod nas, izgubit ces i od belgije.. izrael barem jednu nece te pobjediti.. i to znaci da ce te imati negdje 15ak bodova do kraja. a mi? a mi 4 protiv izraela sigurno, 6 protiv andore. 3 protiv kipra, 3 protiv tebe bale. eto neka nas beglija dobije i ako mislim da i tu mozemo bodic ubosti ali znaci imamo 18 bodova :) i mi drugi a vi bye bye
Odvadi jarane, nije fudbal matematika i nije šuškavac išo u škole :))) Šalim se... Bog te čuo, neka ti se sve želje ostvare...
Ma moze se, nisu to sta ja znam neke teske utakmice ali je problem to sto i sam spominjes. Da nam je svaka odlucujuca. Tako da igramo sa velikim pritiskom..
salijevali mu stravu zbog bešića
Reci to Safetu Bale, reci to Safetu...