Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjace ni jednog Dalmatinca u kafani… a sve ih pogodila pjesma
Sta je sporno pametnjakovicu i u Hercegovini se navija za Hajduka.
I Baka se odbosnio,a pohrvatio se.
Sve je to nasa Jugoslavija, ne svadjajte se!
A ko je ovo???
On se baš pokazao kao žestoki nacionalista u onom negativnom smislu. Izdao je klub u kojem je počeo karijeru i ne treba dalje o tome ni pričati.
Sta ocekivati da se pjeva u Ljubuškom partizanske pjesmice. Naravno da ne kad je kompletna zapadna Hercegovina bastini pjesmice od Poglavnika i Jure Francetica pogledajte grb kantona 10 zastave od Sirokog, Gruda, Citluka i ostalih mjesta. Onda vam je jasno sa kim djelimo Federaciju.
ebg ja se sjecam i nase 92' u Sarajevu gradu herceg Bosne ponosne, stala raja da odbrane nase domove..
I thinks Baka is having good time.
I thinks rezultat is real ...
Herceg bosno, srce ponosno❤️
💩💩
theMolo, ponosno ti majmunski svijet opcio za materesinom koja te takvog imbecilnog izbaci iz pizdurine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoće li ih SIPA istražiti, zna li se išta...😎
A šta ćemo sa bukvalno sljedecom objavom romana obilinovica i sljedećom pjesmom gdje baka pjeva thompsona i herceg bosno srce ponosno? To nista aa
Hoš mi to ti nešto ,brko???😂
Sreo vuk crvenkapicu dok gusla na biciklu uz Ivan. Gdje si posla crvenkapice? Idem u Hercegovinu? A sta ces ti tamo? Idem da vidim Baku.
Baka je zivuca legenda i voljen je gdje god se pojavi.
Baka 👍❤️
Bolaa, reci Balji da se ne zaje*aje