Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Privatnik ulaze svoj milion u gradski klub a grad,heeeej graaaaad ne moze to da prati!!!! Dajte klub covjeku i neka radi,ako se on povuce katanac ne gine.
To ti je 2% budzeta grada.
Hvala njemu nedo bog da ode ! Tacno katanc na kapiju i haj kuci xD Ali ne procitah ovdje da su grb promijenili tj da su vratili Petokraku na grb slobode :D
Moj druže malo je milion maraka u današnjem fudbalu, to je približno 500.000 eura. kad bi dovodio nekog igrača mogao bi dovesti nekog iz naše lige jedino ili iz druge Hrvatske. Tebi svaka čast ali od tog novca možeš otvoriti fabriku, zaposliti ljude, donirati domu za nezbrinutu djecu ili spasiti 5,6 života osoba koje su teško bolesne za koje se skuplja humanitarna pomoć :)
Izvinite sto skrecem sa teme ali pitam se zasto su komentari na Susicev intervju zabranjeni??? Postaje ocito da su textovi o Susicima naruceni.
Azmir u borbi sa vjetrenjacama
daje fudbalskom klubu milion maraka za jednu godinu dana,a naprimjer ja radim akciju ogradu za mejtef i mezarje betonska cokla i zeljezni kanati u duzini od 130m i uspjeli smo skupiti samo 8.000KM i to od dobrovoljnih priloga iz dijaspore i domaćih..Iza mene će ostati makar ta ograda da sam učestvovao u njoj,a iza kluba ostaje 0..
ima taj i munaru sagradzenu iza sebe
Idi ba care sa tom ogradom na drugu temu,ovde se o sportu raspravlja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma Azmire vidis i ti gdje si doso. Evo po ovim komentaima ti je sve jasno, nemoj ba ulagat u sport ili u kulturu. Ili ti dzamijaši govore da pravis dzamije, ili komunjare da pravis "fabrike". Ovdje ti samo teski primitici zive.
Pored onoliko sirotinje jos da se pare trose na nogomet. Bolje kuce napraviti....
ma bježi prijatelju bolje ti je fabriku otvori i zaposli 30 ljudi,ako grad tuzlu to interesuje nek radi,previše je bezposlenih ljudi ,znas koliko je milion maraka,ti sto su klub zadužili nek vrate pare plijenite imovinu ili ti hoćeš ko mamić da ti grad plaća a ti da uzimaš keš
STOBOM SAM BILA NAJBLIZE BOGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU....ZBOG TEBE MOJE MILOOOOOOOOOOOOOOOOO NEDOSTAJE MI CUTANJE SA TOBOM..ZA DUSU SI ME JEDNOM UJEO SAD LJUBAVI SE BOJIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM FATA ME PANIKAAAAAAAAAAAA NESTAJE BRLJEEEEEEEEEEEEEEEEE
INVESTIRAJTE U MENE I OPRAŠITE ME