Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni su pobjegli iz Australije da nekog ne ujede zmija ili superotrovni pauk do prvenstva...
Prvi stigli, prvi će i kući da se vrate :)
KAKVA ZASTAVA I HIMNA TAKVI I DRESOVI.....SRBI KOCE OVU ZEMLJU U SVEMU!
Kontinent je to, nije šala.
E neka si nas pofalio, bas mi je drago. Sta mislis kako je meni navijati ako bi se sastale nasa repka i otoja vasa :)))) Kako si, sta ima?Vidim da je stanje poslije poplava strasno, a nije za bolje ni ocekivati, sve nesto pogubljeno, ojadjeno, na sta ce to sve izaci, ko zna???
Posao posao i samo posao. Ali nesmijem to sa tobom :))) Onako sve ok ostalo iskreno..plata danas pa sam faaaajn mos me da izvines ;)) Bosna se nebi dobro provela sa kontinentom. Jer to je po bogu Kontinent nije šala. ... Gdje si nabrala bila ili ti isparila....di di govori. Nemamo tajni mi :()
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Jesu im šminka dresovi,a naši ko s pijace,pod hitno kazniti one koji nisu bili dovoljno sposobni da nam kreiraju šminka dresove...
Nisu im ovo dresovi nego pidžame. Vidiš da su tek iz kreveta.