Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve ljubitelje skupljanja sličica , kolekcionare i druge. Razmjena duplikata i Evidencija skupljenih panini sličica Fifa World Cup 2014 , bez potrebe aktiviranja e-mailom(samo obična registracija). www.slicice-brazil.info
šejtan..
veceras 0-1 place Giroud dana 7
Nije malo ni 7 godina bez trofeja
Smijesan si i ti i tvoj komentar i klub u kojem si igrao. Ae sad ćao ...
Nije malo 10 godina bez pobjede na Kosevu ;) zeljo zeljo zeljo zeljo je*emo te mi!!!!
Kako cemo mi imati dobre igrace iz nase lige koji bi trebali nekad zaigrati za repku kad sve sto valja ode po nekim kvazi klubovima i ligama i tako propadaju, ne nauce nista novo. Ne ocekujes valjda da ces napredovati u Iranu, Iraku, Koreji, Kini ili prosjecnim klubovima iz drugih liga kao sto je Madjarska.
Pokazuju evo vec 7 godina , a na kraju uvijek isti GAZDA imena FK ŽELJEZNIČAR !
tako je brate