Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prenesite i izjavu vrlog alaima za iranske novine sport: \"\"Uz Boziju pomoc, i jos par hatmi i mene ce da izaberu u prvu postavu kola iranske cvajte..\"\"
Sada levat Hasagic mu.da svoja grize :))
chelseabalkan.com
I Hasagic je izabran za sminkera kola
Hoćel jednom neko iskopat taj podatak više da je Asmir jednom na treningu nosio plavu majicu, da ga stavimo u historiju našeg Želja, da je tamo ponikao. A priča se da mu je stari jednom pojo 400 grama ispod sača, pitare kod stadiona, e ako to ne dokazuje da je naš onda ne znam šta bi moglo.
Hajd sad Keno seri malo. Da je Hasagic covjek uputio bi cestitke ovom momku !
treba njemu koji nastub za reprezentaciju da bi ga kupio čelzi , a onda ... a inače čestitke na odličnim nastupima za obojicu i to je samo još jedan dokaz koliko ima naših talentiranih nogometaša...
svaka cast majstore..lijepo je vidjet nase ljude na viskokom nivou
@motika Sretan mu put onda, a jaka mu Kanada nogometna sila, ako mu nije stalo nek ide, treba braniti, ali i ne ponašati se onako kao on do sada. Nije mi ostavio utisak da će \"poginuti\" za BiH.
@vratnik velika Galata mu nije ni jedan utrpala, uredu sad Begović bolji, ali stvarno ne vidim potrebu da se Hasagić vrijeda, koji je tolike godine ginuo za Bih
@@istina Zato lijepo kombiniraš golmane da obojica budu u formi., inače će Begović otići. Šta ti misliš da bi on kao dobar golman sjedio toliko vrijeme na klupi, odmah bi tražio drugu reprezentaciju, a prva Kanada bi ga dočekala raširenih ruku !
Čuo sam da ćete fasovati od Danaca u baražu !
I Hasagic je igrac utakmice protiv Efespilssen Burufliya u Turskom Kupu. Primio je samo dva komada od tri suta upucena prema golu.
Covjek sve skida! http://www.youtube.com/watch?v=va_9Rqhqwbs
BEGOVIĆA OD PRVE MINUTE PROTIV LUKSEMBURGA I FRANCUSKE !
Džeko je bio prošlo kolo t timu kola
a Dzeko? :)