Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest da bih volio da Asmir ode u Arsenal - ali Caught Offside je daleko najveca tracarska novina u Engleskoj. Tu mozete samo spekulacije procitati, zutilo ono najgore. Dno dna. Ako kazem da su Arsenal povezali sa 54 igraca od sredine marta, to dovoljno govori.
Kina ima samo "Kineski Zid", a mi Asmira Begovica!
Lagano Arsenal, pa za par godina u Barci nadam se.
Super bi bilo da Asmir dodje u Arsenal, sto se ovog sastava tice nije idealan sto smo vidjeli i ovu sezonu. No nadam se da ce Arsen da odrijesi kesu i da dovede igracine :D A da pri tome ne proda ove koji valjaju :)
A ja idealne ekipe i klinca. Ni Begović im neće pomoći da ne ispadnu iz lige. Kriminalan sastav. Kako misle sa ovim na Man City, Chealsea i Man Utd. Gluho bilo. Hajd dobro pretjero sam neće ispast iz lige, u zadnjem kolu će izboriti premierligaški status :)
Mi bi ove na Bilinom poderali 3 razlike. Bar...
Mi bi ove na Bilinom poderali 3 razlike. Bar...
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
još jedno subjektivno mišljenje u nizu, next please
joj i ovi sa klixa samo neke dezinformacije sire i prenose...ostaje covjek u stokeu i to je to...
Ma gdje god da bude branio on je jedan od najboljih golmana svijeta.Asmire majstore..
Dobili crveni nema napadaca na slici 10 igraca XD
Dobili crveni nema napadaca na slici 10 igraca XD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)