Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Asmir zakuco odmah. Dzeko kad treba dati izjavu nakon tekme sve nesto borit cemo se, trudit cemo se. Spahic kabadahija dok je imao traku nije nikad nista ni rekao posle tekme. Al da ovako nesto izjavis moras imati cist obraz i da nisi nikad ucestvovao u nekim spletkama. Asmire kapitenu nas !!!!
Sta mislis da si Muslimovica zovnuo da li bi promasio one sanse sto su Kvrzic I Hajrovic promasili.Sta mislis da si zovnuo Zukanovic bili ostavio onako kao sto je hadzic ostavio onog kod prvog gola.Sta mislis da si Ovnuo Semira Stilica kod povrede Pjanica bili bilo lijepse nego Gojko Cimirot .Da si jos pozvao Cocalica da kod crvenog kartona igra na stoperu a ne da ti igraju veznjaci stopere i ovu sramotu da doIvimo.Stidi se mrmonjo tvrdoglava i daj ostavku sto prije da dodje neko i pokusa ispraviti ovo tvoje sranje
Znači, da su oni igrali mi bi smo pobijedili 3:0. Pa kako ti ne ode u selektore sa takvom inteligencijom i iskustvom?
MilesDysona?Pa zar treba biti toliko pametan da se napravi taktika i spisak bolje od Susica ?Hajde covjece zar ima smisla da ga branite vise i ti i takvi kao ti
vi ovdje forumasi a i svi mediji, koga pocnete hvalit, taj pocne da kiksa.usutite vise vi i vasi komentari kako je car kako je dobar kako je ministar odbrane i te gluposti. kako vam ne dosadi to baljazganje. dosta vise hvalisanja. prosjecan golman, ni manje ni vise. situacija nije nikad bila gora (sto se tice repke) a vi uvijek nadjete neku glupost. nek pogrijesi jos dva puta pa ce ti pljuvat po njemu. vi sto to pisete, vi ste oni isti koji su prije 3 mj Papeta dizali u nebo.
Počni šamarat care. Nema nam druge. Pravi i jedini kapiten.ba
naravno da je sramota. samo i ti si nas kostao 3 boda
Treba bojkotovati Savez dok god bude drzao onog uhljebljenog tzv. trenera
Kapitenu plakao sa sa tobom i dijelio tvoje misli... Sve si u pravu...
Prava je sreca da imamo bar jednog ovakvog covjeka u repki poput Asmira!
Sad ce ga teleca glava ko Zukanovica odaljiti od reprezentacije!
Mislim da bi u tom slucaju savez plano ko baklja
on je najbolji,jedina svijetla tačka
Asmiru svaka čast... ali NA VAKAT je skontao da nemože dalje. Tek kada smo otpali iz utrke za plasman na EP. Izgleda da je ugursuzluk prelazan... čim kročiš na tlo BiH i vidiš Safeta, postaješ negativa.
Bravo momčino,bravo KAPITENU.Želimo da vječno budeš naš kapiten.Ti si naš ponos i jedini koji je osvjeto obraz države i reprezentacije.
za sve je kriv Hitler
Hahahah pa movu ti reci upravu si
Imamo mi centarfora samo ga magarac s klupe treba pozvati u reprezentaciju. Kad je Njemackoj na kosevu mogao zabiti hat-trick moze i protiv Izraela zapoceti.. https://www.youtube.com/watch?v=RCXFekotduM
Zukanovic, Stilic, Djuric ... sva trojica su veceras morali biti dio tima. Samo teleca glava zna zasto momci nisu branili boje svoje nacije.
Bez Avdije ne ide !!! Tino,Edin,Vedo,Avdija,Sejo,Seo,Miske....
a sto je sramota izgubiti?? izraelci bili bolji i eto.
istina,mi prvo trebamo učiti tehniku i to osnovnu,neki ne znaju ni primiti loptu,a kamol nešto drugo