Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se da nase medije pre cesto pretjeraju potencial nasih igraca, ali begovic je realno medu naj boljim golmanima engleske. Ko ga prati kako brani sigurno ce se sloziti sa ovim. Kad se sjetim utakmice protiv liverpoola, pa ljudi kako god sutaju begivic im skide. A on takvih utakmica ima dosta u jednoj sezoni. A sto je isto tako bitno, asmir rijetko kad neki kiks napravi.
Ma sunce nase, hahah.
Gledajuci odbrane koje stoje ispred Howarda, Sceznya i Cecha vidi se kakav je golman Begovic jedan od najboljih u EPL ali opet skroman zeli produziti ugovor sa Stoke. Gdje god presao bio bi prvi izbor za golmana.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
e ako je scezny kiksara u top3 zabij mu onda
za tvoju informaciju scezny i peter su podijelili zlatnu rukavicu za najvise utakmica bez primljenog gola a sto se tice begovica, brat nas hercegovacki, dabogda bio najbolji golman u historiji fudbala
Profesionalac, lijepo odgojen i vaspitan, kulturan, pametan, miran, staložen, hladne glave, vrijedan na terenu i treninzima, po svemu daje ostatku ekipe primjer kakvi trebaju biti i takav čovjek rođen je za vođu da vodi ekipu kao kapiten naprijed. Druga osoba lijena na terenu, ne trči, ne trudi se, čeka da mu drugi loptu serviraju, otac mu upada u teren da ga brani, sluša oca iako ima 28 godina i samostalan je, mediji pišu samo o njegovoj plati od 190.000 eura sedmično i o njegovoj polovnoj manekenci, i na kraju baš takva osoba dobije kapitensku traku. Pišanje uz vjetar ovdje je bilo uvijek vrlina i imperativ. Imenovati Amru za kapitena reprezntacije BiH ravno je imenovanju Nedžada Brankovića za Premijera FBiH, svi znamo šta je kasnije bilo i kako je otišao.
sve mogu shvatit al to da je lloris medju pet nikako , covjek pogubljen , begovic je daleko najbolji golman u engleskoj ligi , ceh ima ispred sebe odbranu vrijednu koliko i sam stouk i tako arsenal i logicno je da ce imati vise utakmica bez primljenog gola od naseg bega , ali beg je postigao vise golova od njih :D
Steta sto nije dosao u Real, bolji je od ovog Navasa sto je potpisao, koji ce k... u Stokeu
@Almir Bravo evo banana
Najvise ga blate oni koji veze nemaju, tj. oni koji u zivotu loptu nisu sutnuli ili prate Premiership samo ako na tiketu imaju par iz Engleske. Begovic jest medju prvih 5 golmana EPL-a i to su otocki mediji bezbroj puta potvrdili.
Ma zar nije daleko najbolji na svijetu.Prodaše ga bh mediji u svaki jači tim na svijetu,a on ni da makne od ispodprosječnog Stoka.Toliko o vrhunskoj kvaliteti.Dobar je to stoji,čak i vrlo dobar ali vrhunski ni blizu.
Od Pletikose bolji je za čitavih 100 svjetlosnih godina
Ti tako govoriš o Asmiru Begoviću jer je musliman iz čiste mržnje prema islamu. Tvoja mržnja i lsamofobija više govori o tvojim rodtiljema pardon monsturmima koji su te rodili i okotili. Asmir Begović je bolji i uspješniji od tebe i od cijelog tvog zatucanog katoličkog sela iz kojeg si šljegao na Klix.
Za ovu listu vidiš da je netačna samim tim što David De Gea nije najbolji, jednostavno Howard i Cech mu nisu ni do koljena, zamjenio je Van Der Sara perfektno.
Bolji je i od ove četvorice
Svaka čast Asmire
NAJNOVIJA VIJEST: http://doznajemo.com/2014/08/12/glumca-robin-vilijamsa-pronasli-mrtvog-u-stanu-policija-vodi-istragu-no-sumnjaju-najvise-u-jednu-stvar/ R.I.P.
Szczesny bolji od Bege, promuckaj glavu prije upotrebe ! :D
Lijep, ljepsi , najljepsi * O*
.....JA
sto mi nicolle hejta komentar :D
e ameri se razumeju u fudbal ko marica u kriv kantar
Ma odličan golman, biće sve bolji i bolji