Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
15.oktobar treba proglasiti ''Dan fudbala BiH''
15 . Oktobar proglasiti dan Zmajeva.
bega kralj , nevjerovatno koliko se mirnije osjecam kad gledam tekme od kako je ovaj covjek poceo da brani za nas , covjek je pravi komadant odbrane !
Ma Vi ste nama priredili najveću radost samim plasmanom na svj. prvenstvo, a tamo šta god da bude.
Koliko ja vidim neki su zalutali ovdje kao sto je rekao ;Safet Susic ;na konferenciji HAJMO BOSNA BOSNA :)
ULICA ZMAJEVA, 15. OKTOBAR.
Begovicu, nije vazno jarane kolika smo zemlja, nego kako Zmajevi igraju. Zapamti jarane, ni jedna zemlja na svijetu nema navijace koji od srca i ginu i putuju za drzavu kao BiH navijaci. Svi drugi idu samo da se provedu i da kasnije imaju sta pricati, kako su ovo ili kako su ono, samo BiH patrioti BiH navijaci vas prate i cuvaju vas ponos. Vi ste , Vi ste ponos drzave.
15 oktobar će svima ostatati duboku i sjećanju i mislima.. pobjeda, BRAZIL, lijepi Bajram, kraj popisa stanovništva (od kojeg ćemo imati nekog korista,) bar se iskreno trebamo nadati...
Hočemo još ovakvih priloga. Kako je lijepo biti Bosanac i Hercegovac u ovom trenutku...
"Imidž države u svijetu" ma ja balije samo nosite zastave turskog agresora pa cete pokazati svijetom da su mladic i karadzic u pravu da ste turci
Mars natrag na kurir i tamo provociraj, ovdje sta god kazes ne mozes nas ni uvrijediti ni pokvariti nam raspolozenje :D
drzava.bosna.79 Isto ono vece kada sam golmanu litvanije onako od dragosti po 50 puta spominjao familiju,isto tako tebi sad nabijem famuliju na neku stvar...Gnjido umrijeces kad vidis Bosnu i Hercegovinu u Brazilu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bosna je sampion
OOOOOOOOoooooooooOOOOOOOOooo
Volio bi i ja Asmire Englesku, sto sami Englezi kazu za svoju reprezentaciju: "Good on paper, sh*t on grass" :)
Kako nema, nemoj da se brukamo kao Srbija molim vas
Asmire - LEGENDO I IDOLU nas. Tebe i Pjanketa volim najvise na svijetu. Poslije toga Vedu.
...i ja navijam za Engleze u grupi...
Nemamo šta izgubiti osim utakmica hahha