Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno pjanke zabio, #samoroma jarane
A komentator samo sto nije zaspao
Ovoliko velicanje jednog igraca ja u svome zivotu jos nisam vidio.Pa njemu tri sekunde trebaju da ustopa loptu i doda je,nevjerojatno.Susic ce biti igrac kada Hajduk povede do naslova kao nekada Ibricic,sve ostalo u ovoj jadnoj HNL je smijesno. P.S. Amidza je u drugoj francuskoj ligi nanizo tri uzastopna poraza i o tome se naravno ne pise.Cio opet osvoji barem bod ocekujem naslov "Legendarni Pape odigrao nerijeseno"
Kada je to Ibrcic doveo Hajduk do naslova? Ja kako se sjecam, nisu pobjedili titulu od 2005 godine. Pa Hajduk ne moze doci do naslova i da 4 Susica igraju za njih.
Samo budite realni i pogledajte sansu iz 15 minute,idealna pozicija ali dok se on namjesti za ljevicu ja bih ga sa svojih 120 kg stigao i blokirao
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pricajte sta god hocete, ali Susic je jedan od rijetkih BiH igraca koji odlicno igra za svoj klub. Ubjedjen sam da ce biti hajra od njega i prodati ce se dobro. To sto mrze njega ljudi zbog Susica je druga stvar ali momak je daleko u boljoj formi od 95% nasih igraca. Susic prije svega vuce neku genetiku Safeta, bice nesto od njega, samo hrabro kralju!
Igra odlicno??? Tri asistencije i tri gola za citavu 2015??? O cemu ti?
4 asistencije i 3 gola u 14 utakmica za Hajduk. To znaci 7 od 14 utakmica je asistirao ili pogodio za Hajduk. To je sasvim odlicna statistika za igraca. Nije on napadac pa da zahtjevaju da ima 10 golova. A gdje su Medunjanin, ili Hajrovic koji su dobili vecu minutazu u repki od Susica? Moraju kupiti kartu da bi gledali kada njihov klub igra a niko nista ne kaze kad se nadju na spisku za kljucne utakmice a cim neko pohvali Susica ili on dobije poziv, odmah koda nebo pada na portalima a momak je u vrhunskoj formi na odnosu njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prvi sam ga omalovažavao kada ga je amidža u reprezentaciju.. Ali momak je konstantan ii sigurno da zaslužuje mjesto prije Medunjanina i njemu sličnih.
Ocito je da ne pratis HNL
Lijep Go Rijada Bajica⚽️
Ponosni amidza