Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije stvar loše predstave za repku i loseg dana,stvar je u tome da je ispao ckapi i jado onakvom reakcijom,pretvaranjem da je povrijedjen,pa nismo ni mi vesla sisali moj Prince,trebao si odigrat do kraja a ne napustat ostale kad je najteze ili bar u nekom duelu jacem ne ustajat bar bi ti tako povjerovali,picicu jedan gines za romu i kad si pola zdrav nazor igras i ne samo ti dosta ovih nasih.....
Bravo prinče.svaka čast ! ! Jedna loša utakmica ne mora značiti da ga odma pljujete ! Samo tako nastavi !
Nije mali princ,nego mali MIŠ...onako folirati cijelu naciju ...zabolili ga jajnici...fuj
Sta sam reko, nakon 6 dana covjek igra punih 90 minuta, jos je uspio i zuti karton dobit. Seronja mali
...seronja i to VELIKI...ogadio mi se lik!
počeli ste ko hrvatska štampa svaki potez posebno pratiti člankom
NIJE TI VISE MUKA....
Moze li bar jednom asistirati Dzeki ili Ibisevicu
Znaci ipak ima snage odigrat citavih 90 minuta, ne vrtogl0va mu se, oca mu u prkno *ebem!
...ma sta trebam da ga uninam u krilu ljubi ga nana...u Romi grize jede...u repki ne može meda, ko da se hljeba ne moze najesti i raspizdi sa terena ko da ga djavoli gone!
Ljajic sve sam uradio.