Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ce super da se uklapa u ekipu Real Madrida. Moci ce uvijek da nastupi kao 12-ti igrac,mali je a niko da ne primjeti..:) A Dzeko? Gdje ce Dzeko????? Zasto ne pisete o Dzeki??? Treba mi tekst o Dzeki!!! Treba bi dnevna doza tekstova o Dzeki...Please..Help!
meni nije jasno kako ovako ruzan frajer moze u real, a tamo su samo ljepotani.. valjda je i to jedan od kriterija XD
Izgleda da je Real ipak podebljao ponudu za stakora. Poenta: jevrejski bankar na kraju uvijek pobjedjuje.
bolji je said huseinovic od ovoga glavonje
da je pjeske krenuo, dosao bi do Madrida do sada, koliko traje ova limunada... nabio je kilometrazu skoro ko Dzeko, koji nije mrdnuo iz Manchestera a obisao cijelu Evropu
Međugorje, Ljubuški, Mostar, Tomislavgrad i Čapljinu na Olimpijadi predstavlja 7 sportaša (čitaj Herceg Bosnu) a BIH 6 sportaša !
22 750 KUNA ZARADE U SAMO 3 MJESECA. AKO ŽELITE NAŠE PAROVE POŽURITE I JAVITE SE NA MAIL JER NOVE KANDIDATE PRIMAMO NA PROBU ZA KOLOVOZ PO DUPLO NIŽOJ CIJENI, A PRIKLJUČITI SE MOŽETE DO POČETKA KOLOVOZA. NA BLOGU SU VAM SKENIRANI LISTIĆI, UPLATE I PAROVI, I VJERNA STATISTIKA. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsigurniji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. POZDRAV! WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
@K.l.i.x J. Vam L.M. m.a.m.i.c.u
Moja stara se maštrafi za lak na fejsbuku.... P.S šta ce ovaj kepec mogu mu samo karinu obalindjat!?