Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brane Srbine Horde su uz tebe!
SRETNO BANE !
@BORDO.ODIN Jel tebe Mirza je*o ? Bane majstore SJEVER je uz tebe ! :)
PARDON GODINA I 9 MJESECI.POZZZ
hvala bogu pa se ti ne pitaš majku ti J.E.B.E.M. VEHABIJSKU MRŠ U SAUDIJU! SARAJEVO JE VAZDA BIO VELIKI KLUB U KOJEM IGRAJU SVE NACIJE.
srbi nam ne trebaju mi smo uvijek bili hadzijski klub, boja fesa boja dresa !!
odine ne prdi. sretno Bane, uzmi lovu pa se tivra.
Nadam se da će naša legenda i igračina Brane napokon jesti viršle koliko mu srce želi. Mi smo GIGANTI!!!
BANE JE OTISAO JER SU MAFIJASI SMIJENILI MIRZU NASEG NAJBOLJEG POSLIJERATNOG TRENERA. MIRZA NAM DONESE TOLIKO RADOSTI I VICESAMPIONSKU TITULU A MI GA ZAMIJENIMO NEKIM POLJAKOM. CUDO DA JOS NEKO NIJE OTISAO. PLAKACEMO MI ZA MIRZOM.
@Dane Pitaj staru jel ista cjena za \"omo\"..............
A ko mu sad tare curu dok je on tamo?
bane majstore horde su uz tebe
@ P.i.p.o 03.07.2011. u 09:37 PLAKNI SE PA NAVRATI I DANAS .
ove manijake tzv zeljine navijace ako se tako mogu nazvati,vise ih interesuje sta se desava oko FK SARAJEVO,nego njihovog kluba jer vidim po komentarima uvijek komentarisu uvijek daju glasove lose znaci tu su interesuje ih sta se desava na kosevu vise nego na grbavici,,
P.i.p.o ne moras klikati palac gore i dole na komentar koji ti odgovara.Provaljen si.
Kingu neka je sa srecom a mi te cekamo.