Još jedan gostujući poraz
0
Arsene Wenger: Gubimo u čudnim okolnostima
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik Ramseyu zamalo slomi nogu i jos dobije penal..PENAL..a vi ovdje pricate protiv gospodina Wengera..poklopite se,ili jednom za promjenu pogledajte utakmicu,pa onda bacajte komentare,manje cete se sramotiti..
Arsene......paša moj solidni......meni je najčudnija okolnost...kako to da si ti toliko godina Manager Arsenala.......a pravi si karinaš....kao Denijal Prić i Enver Hadžiabdić
Zavjera !!!!
dokaz da nije bilo penala ;) http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/396635_233544400057381_173453569399798_511789_1311656799_n.jpg
Koje matori sada kriv, sudija, fifa, uefa, navijaci preglasni bili, Henryu se nije igralo? Okaci kopi.cke o klin pe.dofilcino dok nije kasno.
PRVI
Ahahaha, znao sam, evo ga... kmeeee, sudijeee.... pa tri gola su vam ljudi zabili, halo, jesu li za sva tri sudije krivi? Koji luzer u p.m.
ma idi je*i se vise!!!
a dosadnog covjeka omg...brate uvijek ti nesto krivo....boli nas k...c ...nisi normalan ni sekunde