Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E nek je izgubio chelsea... kad god ne stave Begovica na gol, navijam protiv njih...
mi bar imamo golmana u jednom od najboljih klubova. vama je plafon onaj brkic, sto brani u drugoj talijanskoj :*
steta sto je izabrao celzi ..sansu mu bas nisu sjajne da postane prvi golman dok god je ovaj zdrav
Ma ima Asmir taktiku zaradit love pa na posudbu a ono sto m ide u prolog je i to sto iz ovakvog kluba mozez otici gdje pozelis, ali plate golmana 15 mil i takav ce nekada braniti nekada ne to pokazuje velicinu kluba.
Dobra utakmica Arsenala. Zrelo u odbrani i opasni jako prema naprijed. Mogla bi ovo biti dobra sezona samo mislim da ce u nekim utakmicama ipak faliti jedan iskusniji i kvalitetniji DM i napadac. U svakom slucaju sjajn pocetak sezone.
Ma koliko god mi bio drag, ovo će ga vjerovatno čekati čitavu sezonu... Igrati će samo u kupovima najvjerovatnije i u slučaju povrede prvog golmana. :P
Koliko god volio Begu, mislim da je napravio veliku gresku sto je otisao u Chelase, dobra je ekipa, ali Kurtonja je u odlicnoj formi... trebati ce se navici na grijanje klupe u vaznim utakmicama, bojim se da ce im postati golma za irelevantne utakmice! :(
Cuj na klupi...cudo..
Dzekinim stopama...
Koja pravila vaze u ovom kupu... chelsea napravio 4 izmjene???
Jedna u nizu, moj Asmire sta uradi za prokleti novac. Sad ces ti to biti prirodna pozicija. Mora neko Edina da zamjeni ako ovaj ode sa Otoka. Mesa sad komotno moze da racuna na Burica kao konkurenciju Asmiru.
pa sto tebe nije prvo pitao ***u
begovicu !