Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sine Ivanovic je najbolje odigrao u timu Chelsea!
sada arsenal spreman na barcelonu
Chelsea se branila i cekala na kontre. Isto ko da je igrala Barca protiv Levente. Arsenal je poderao Chelsu samo tako. Samo sto me nervira sto Chelsea je zasticena od sudija kao i Man U. Chelsini igraci trebali su imati najmanje 2 crvena. Isto kao Man U kad je igrao protiv Arsenala. Maluda, Ivanovic, Essein su bili izgubljeni u ovoj utakmici kao i Feriera.
u chelsiju samo igra dobro onaj srbin
Chelsea se smiješi Europska liga.. Što su igrali u LP igrali su, sad prelaze u Europsku Ligu, mislim da će ih i Copenhaven uništiti. To će biti iznenađenje, kao i Arsenal što će očitati lekciju i Barceloni..
Da ne lupetate bezveze, stanje je ovako: U odnosu na cetiri ekipe koje su prosle sedmice odigrale ono krnje kolo (medju kojima je i Manchester City) Arsenal ima utakmicu manje, a United dvije. Prema tome, kad kazete dvije, pet ili deset utakmica manje navedite u odnosu na koga, tako da ne bi bilo zabune.
Manchester ima utakmicu manje pogledaj ti malo bolje,GLORY GLORY MAN UNITED .....
polako al sigurno celzi tone vrijeme je da onaj abramovic odrijesi vrecu i kupi dijamanta DZEKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
BRAVO MOMCI,spremanje za barsu...
K A R A NJ E !!
Bas zasluzena pobjeda, nikad bolje nisu igrali. Svaka cast !
ARSENAL IMA UTAKMICU MANJE A NE VIŠE....NE KOŠTA VAS NIŠTA DA PREKONTROLIŠETE ONO ŠTO PIŠETE PRIJE NEGO OBJAVITE
Veceras slave Gunnersi !!!! C\'mon ARSENAL!!!