Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Visca Barca ! ! !
@aaa haj ne seri majke ti. vidjecemo ove sezone gdje je ko.
eto samo real zna prodavati dresove inace ostali prodaju krompir s grbom , prestani te se vaditi sto ste potrosili 250 mil. a nista nisre uradili uspijesniju sezonu ima atletiko
Vas kritike uopste ne doticu, koliko puta kardinalno grijesite u vijestima, da li je sada 60 miliona kao u naslovu ili 50 miliona kao u tekstu!!!!!????? Citate li vi uopste ove komentare?
Ronaldo se isplatio ne samo prodajom dresova nego svakako. Davno je proglasen najboljim transferom godine. Titule nisu dosle prve godine, ali ekipa nije bila uigrana i sada kada to Jose poslozi ima da haramo.
Za mog klona Hej el stupido, ne kaze se bernambea, nego Bernabea retardinjo. Razum Da, Real kupuje manekene, ali ti manekeni prodaju dresove Ronaldo se je vec sam otplatio, 50% sume sto zaradi na reklamama nama ide, ista stvar sa Kakom, takav je poslovni model, you have to spend money to make money. Titule ce doci vremenom, svaki tim ima down period tako i Real, big fvcking deal.
i moj dedo traži mladu nevjestu
cuj MI kupujemo, pa jadan ti nisi madrida ocima vidio a posebno bernambea, a smatras se dijelom reala.. ee jadna majko
realno
Znaci opet Barcelona sa samo 2 pojacanja uzima Primeru. Ljudi rade pametno, ne kupuju manekene nego radilice i majstore. Svaka cast Zao mi je sto Cesc odlazi iz Arsenala :S
@sa-x joj joj joj
jel 50 ili 60? Vi na SA-x ne znate ni sta pisete tj. prevodite!
Oni postaju sve vise i vise kao Real Madrid, o.k je kada oni spucaju 60 miliona na igraca koji nema ni 10% marketingske vrijednsti od CR9, a kada mi placamo divovske svote za igrace odmah drvljem i kamenjem na nas, odma smo Frankov klub, te laprdaju kako nas Spanska vlada finansira, koje hipokrate.
U naslovu pise 60, a na pocetku teksta 50 miliona. WTF?????????????