Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Havertz Uhljeb ,najgori Igrac u Engleskoj 🙈
Ja mislim on kad bi dao hattrick golova i asistencija u istoj igri, navijaci bi opet rekli da je sranje tako da ...
Jel dao ovaj Havertz Gol,poslije 2.Godine 😂
6 golova dao i 3 asistencije
Arsenal u pet mečeva dao golova ko Man Utd za čitavu sezonu... 😂 Najljepši fudbal igra Arsenal u Engleskoj ligi!!
Bravo predobra igra Topnika
Propali klix autori...
25 golova u posljednjih 6 utakmica. Nevjerovatna statistika.
Razlika 3 dana izmedju Porta i ove utakmice, a dva svijeta. Arsenal samo nastavio gdje je stao u PL. Igraju trenutno u PL kao u vrijeme Henrya, Bergkampa, uzitak za gledanje. Veceras je svaki igrac obavio svoj posao odlicno.
Brate vjeruj mi ovako ce i Porto da zavrsi , u Portu su jednostavno sudije padala na glumu od igracas porta , svaki kontakt na korneru je bio faul za porto al bas svaki. Ja ne znam dal je Arsenal u ovih 24 kola u Pl napravio sve ukupno 22 faula
Karma je ku*ka!